Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğdavranıştirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada dünya tuzakır.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance şehir navigation, analyze kent usage, and assist in our marketing efforts.

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler ocak karıni aydınlatma sistemine beğenilen bir dokunuş ekler. Bu suret armatürler antrasit rengin koyu ve gösterişli tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Tatlı ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Derin tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin bâtınin ülküsel bir tutum. Antrasit gri maskülen berenarı da çirkin ve kararlı bir esinti oluşturur. Bu rengi yalınlık renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda yumuşak bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Aşhane tasavvurında antrasit renkli dolaplar modern bir güzel duyu ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve aydınlatma detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin tasarrufı mutfakta harbi ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda celi gri, bej, krem rengi, kahverengi kabil renkleri tercih edebilirsiniz.

Evinizde samimi ve çağdaş dekorasyon peydahlamak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu akak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit döşek sarrafiyelığı kullandığınız yataklar kucakin pembe detaylı nevresim zümreı seçerek odanın istikrarlı ve har görünmesini esenlayabilirsiniz.

Henüz dargın tonlarla omuz omuza kullanıldığında rahatlatıcı bir hüküm yaratırken, canlı renklerle beraberinde kullanıldığında daha cesur ve çağcıl bir görünüm esenlar.

Odanın elan zorlamasız aydınlanmasını sağlamlar. Daha aydınlık bir kucak oluşmasını katkısızladığı ciğerin odadaki diğer tezyinî ürünlerin henüz açık olmasını sağlamlar.

Diğer nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası antrasit renk tonları keçe laminasyonludur. Doğrusu arka yüzeyinde keçe istila vardır. Bu işlem ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı kabilinden; koltuğunuzda henüz tatlı bir oturma hissi verir. 

Son dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan için ayrı bir ambiyans yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin goldfix oluşumunda yağız, gri ve parafin tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sert çok yerde kullanılabilir.

Renk tasarrufı mekanın duvarlarından sarrafiyelayarak dirim düzlükındaki mobilya ya da dekorasyon unsurlarına derece geniş bir alana yayılır. Renklerin insan psikolojisi üzerindeki etkisi de dekorasyon çkızılışmaları esnasında göz ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

şayet nesil dekorasyonunda engelsiz gri tonlarını tercih edecekseniz goldfix size önerimiz, özen çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi sağlamlamanız olur.

Vizon rengi, deniz yeşili, kiremit rengi gibi renklerle antrasit rengi enikonu yeğin bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page